CHP Milletvekillerinin ESKOOP Ziyareti Ve Altyapı Tanıtımı

CHP Milletvekillerinin İkitelli OSB ESKOOP Ziyareti Ve Altyapı Tanıtımı

Cumhuriyet Halk Partisi'nden değerli Milletvekillerimiz bizleri İkitelli Organize Sanayi Bölgesi ESKOOP Sanayi Sitesi'nde ziyaret etmişlerdir. Bu ziyarette sanayimizin durumu üzerine görüşülmüş ve sanayimiz hakkında bilgi verilmiştir. Değerli Milletvekillerimize çok teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.

ESKOOP SANAYİ SİTESİ

S.S. Eskoop Sanayi Sitesi İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 37 kooperatiften biridir. 25 hektar alan üzerine kurulmuş 934 bağımsız işyerinden oluşan ve 523 ortağı olan ve sektör olarak metal ve makine imalatı, elektrikli ev aletleri, plastik, tekstil, kimya, matbaa ve diğer meslek gruplarını barındıran kooperatifin doluluk oranı %100’dür. Yaklaşık 4000 kişiye istihdam sağlayan bölgenin en büyük kooperatiflerinden biridir.

Eskoop Sanayi Sitesi altyapısı, mimarisi, inşaat kalitesi, çevre düzeni, yeşili, arıtma tesisi ve en önemlisi de site bloklarının altında bulunan 6 kilometrelik 2x2 ve 2x3 metre genişliğindeki galerisiyle Avrupa standartlarındadır. Elektrik, su ve diğer teknik servis gibi hizmetleri kendi sorumluluğu altında modern altyapısından ortaklarına sunmaktadır.